Η επιστημονική γνώση είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση φόβου, άγχους, ανησυχίας και προβληματισμού

Η επιστημονική γνώση είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση φόβου, άγχους, ανησυχίας και προβληματισμού και βοηθάει στην έγκυρη κατανόηση του κόσμου. Μάλιστα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Τσιόδρας: «η επιστημονική γνώση είναι τα αντισώματα στις ψευδείς ειδήσεις».

Επιστημονική γνώση προσφέραμε μέσα από την ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου 2020 με θέμα: «Πρακτικές συμβουλές στη λοίμωξη από κορωνοϊό με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα» από τον κ. Χαλβατσιώτη Παναγιώτη, Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ΠΓΝ ΑTTIKON, και υπεύθυνου θεραπευτικής άσκησης του Sports Excellence.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν 40 φορείς και πολίτες από νησιά της άγονης γραμμής, στους οποίους δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματά τους για την επόμενη ημέρα, η οποία παραμένει ιδιαίτερα ρευστή και ευαίσθητη, καθώς ο ιός παραμένει ανάμεσά μας.

Μέσα από την επιστημονική, μεστή, κατατοπιστική, άμεση επικοινωνία και λόγο του κ. Χαλβατσιώτη προσεγγίστηκαν οι δυσκολίες και προκλήσεις της επόμενης ημέρας

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *