Ένα χρόνο πριν, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες βρέθηκαν στο απομονωμένο νησί των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων, τη Δονούσα.

Ένα χρόνο πριν, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες βρέθηκαν στο απομονωμένο νησί των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων, τη Δονούσα.


 

Μπορεί η δια ζώσης επικοινωνία να μην είναι εφικτή στην παρούσα φάση. Ωστόσο, δημιουργήθηκε από το έμπειρο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό της ομάδας των ΚΙΜ ένα σύνολο διαδικτυακών σεμιναρίων, διαλέξεων, συζητήσεων και δράσεων, οι οποίες αποσκοπούν στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας.

Μία από τις δράσεις είναι και αυτή, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στις 13:00 μ.μ. με θέμα: «Πρακτικές συμβουλές στη λοίμωξη από κορωνοϊό με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα» από τον κο Χαλβατσιώτη Παναγιώτη, Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ και υπεύθυνου θεραπευτικής άσκησης του Sports Excellence και υλοποιείται για όλους τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου.

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες (KIM) πραγματοποιούν 3 με 4 αποστολές το μήνα σε νησιά της άγονης γραμμής και απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και σε συνεργασία με την ΑΕΜΥ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *