Ιστιαία 19-22 Μαίου 2019

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες (ΚΙΜ) στην Ιστιαία Ευβοίας,  19 – 22 Μαΐου 2019

Η Ιστιαία Ευβοίας είναι ο 49ος Προορισμός των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ), οι οποίες από τις 19- 22 Μαΐου, βρέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για να παρέχουν δωρεάν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στους κατοίκους της περιοχής. Το πρόγραμμα υλοποιείται με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Διαθέσιμες ειδικότητες:  Ακτινολόγος, Γενικός Χειρουργός, Οφθαλμίατρος, Τρισδιάστατη Ψηφιακή Μαστογραφία.

Τις ΚΙΜ επισκέφτηκαν ο κ. Βαρδάτος, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υγείας, ο κ. Κοκκος, Τομεάρχης ΕΚΑΒ Ευβοίας και η κα Ευσταθίου, Δήμαρχος Ισταίας.

Το πρόγραμμα μας υλοποιείται σε νησιά της άγονης γραμμής και ακριτικές περιοχές, με τη χρήση των 2 υπερσύγχρονων ΚΙΜ και όλου του εξειδικευμένου εξοπλισμού, υπό την επιστημονική επίβλεψη της: Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του, ΕΚΠΑ / 1st Department of Orthopaedic Surgery, Athens University Medical School σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα της “Αναγέννηση & Πρόοδος” στα νησιά της άγονης γραμμής και στις ακριτικές περιοχές υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / Stavros Niarchos Foundation

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *