υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας

Iσότιμη δωρεάν πρόσβαση

Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής!

ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες (ΚΙΜ) είναι πρωτοβουλία απο το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ξεκίνησε να υλοποιείται τον Ιανουάριο 2014 απο την ΑΜΚΕ “Aναγέννηση & Πρόοδος” και την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Χειρουργική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίες έχουν σκοπό να προσφέρουν δωρεάν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) στούς μόνιμους κατοίκους νησιών της άγονης γραμμής και απομακρυσμένων περιοχών σε όλη την Ελλάδα.

Καρδιά του προγράμματος είναι το έμπειρο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό μας. Με συνεχή διάθεση προσφοράς, υψηλή επιστημονική κατάρτιση, εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και σύγχρονο άρτιο εξοπλισμό. Οι γιατροί του προγράμματος συμμετέχουν εθελοντικά στις αποστολές μας, σε νησιά της άγονης γραμμής και στις δυσπρόσιτες ορεινές ηπειρωτικές περιοχές της Ελλάδας. (τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ).

Στόχος μας η ισότιμη πρόσβαση όλων των Ελλήνων –ανεξαρτήτως τόπου διαμονής – σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας.

Μετά από σχεδιασμό δύο ετών σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρότυπα, είμαστε τώρα στον 7ο χρόνο υλοποίησης του προγράμματος, που συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη ασθενειών, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, και στην μείωση έκτακτων ιατρικών περιστατικών.

97

Αποστολές

34.064

Εξετασθέντες

76.752

Ραντεβού

57.199

Κλινικές Εξετάσεις

Με τη συνεργασία

 

Με αποκλειστική δωρεά: